АГРА 2010 в Пловдив

Международната селскостопанска изложба АГРА 2010 се проведе за 19-ти път в България. Статистиката на пловдивския панаир показа че: „Въпреки кризата, на Международната селскостопанска изложба АГРА бяха изложени експонати на 450 фирми от 26 държави, които привлякоха хиляди бизнес посетители.“ http://www.fair.bg/bg/press/AGRA-2010-nagradi-posetiteli.htm

Ние от Пестицид, за разлика от много други изложители, запазихме успешно наложената нова визия на представяне на фирмата ни от панаира в Добрич. Това помогна да бъдем по-лесно разпознавани от всички, които се интересуваха от нашите продукти и услуги.
Много от щандовете на изложбата бяха пропуснати при обиколката на министъра на земеделието Мирослав Найденов и неговите придружители. Нашето уникално представяне впечатли официалните гости, които си взеха и картички, популяризиращи новия ни сайт.

Радваме се и на изключително големия интерес към обявената томбола на нашия сайт. До дни ще публикуваме повече информация за наградата и кога жребият ще определи победителя. Както се казва – нека да спечели земеделският производител с най-голям късмет.

Благодарим на всички, с които се видяхме на нашия щанд и имахме удоволствието да си поговорим.

Пожелаваме на всички посещението на АГРА 2010 да си е заслужавало и скоро да намерим повод за бъдеща ползотворна съвместна работа.

Видеоклип от представянето на Пестицид ЕООД на пловдивското изложение ще бъде поместен в сайта ни до 14.03.2010 година.

Блага Андреева–Иванова
Управител
Пестицид ЕООД